1ο Διαδικτυακό Kick Off Meeting του Δικτύου e-παιθρος

1ο Διαδικτυακό Kick Off Meeting του Δικτύου e-παιθρος

1ο Διαδικτυακό Kick Off Meeting του Δικτύου e-παιθρος

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 διεξήχθη η πρώτη συνάντηση των μελών του δικτύου e-παιθρος. Λόγω των περιορισμών για τον COVID-19 η συνάντηση έλαβε χώρα διαδικτυακά.

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση των μελών για τα βήματα σχετικά με τη δημιουργία του Δικτύου e-παιθρος, την ενεργοποίηση της τεχνολογικής πλατφόρμας η οποία θα δομηθεί από το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας και θα αποτελέσει το εργαλείο αλληλεπίδρασης φορέων και επιχειρήσεων, την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και διάγνωσης αναγκών του Τουρισμού Υπαίθρου και τέλος την πρόβλεψη της βιωσιμότητας του Δικτύου, τόσο κατά τη διάρκεια υλοποίησης της πράξης, όσο και μετά το πέρας των 24 μηνών.


Το έργο με τίτλο «Σύμπραξη Καινοτόμων Δράσεων Τουρισμού Υπαίθρου» και διακριτικό τίτλο: «e-παιθρος», υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης "Συνεργατικοί Σχηματισμοί Καινοτομίας/ΣΣΚ» - 1η Πρόσκληση: Φορέας Αρωγός» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020» (κωδικός Έργου: ΓΓ1CL-0056042).