To e-παιθρος στις Ημέρες Καινοτομίας – Innodays 2022

To e-παιθρος στις Ημέρες Καινοτομίας – Innodays 2022

To e-παιθρος στις Ημέρες Καινοτομίας – Innodays 2022

Το Δίκτυο e-παιθρος συμμετείχε στις Ημέρες Καινοτομίας | Innodays 2022 που διοργανώθηκαν από την  Περιφέρεια Κρήτης στις 25 – 27 Νοεμβρίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

Η Έκθεση ήταν προσανατολισμένη στην ανάδειξη της  καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στην Κρήτη και ήταν υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στη  διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 150 εκθέτες, ανάμεσα στους οποίους ήταν μικρές και  μεγάλες  επιχειρήσεις, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς,  Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα και θεσμικοί επενδυτές, ενώ πάνω από 5.000 επισκέπτες προσήλθαν στο εκθεσιακό κέντρο προκειμένου να γνωρίσουν το Οικοσύστημα  Καινοτομίας της Κρήτης.

Παράλληλα, στην εκδήλωση συμμετείχαν διακεκριμένοι ομιλητές ενώ δόθηκε  βήμα στους εκθέτες να παρουσιάσουν τις δράσεις και τα επιτεύγματα τους.


Το έργο με τίτλο «Σύμπραξη Καινοτόμων Δράσεων Τουρισμού Υπαίθρου» και διακριτικό τίτλο: «e-παιθρος», υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης "Συνεργατικοί Σχηματισμοί Καινοτομίας/ΣΣΚ» - 1η Πρόσκληση: Φορέας Αρωγός» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020» (κωδικός Έργου: ΓΓ1CL-0056042).