To e-παιθρος & το JoInOuT στο Φεστιβάλ Γης στα Χανιά

To e-παιθρος & το JoInOuT στο Φεστιβάλ Γης στα Χανιά

To e-παιθρος & το JoInOuT στο Φεστιβάλ Γης στα Χανιά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του e-paithros και του JoInOuT στο Φεστιβάλ Γης – Άνθρωποι και Προϊόντα που ξεκίνησε την Τετάρτη 26 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023 στο προαύλιο του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Χανίων.

Το Φεστιβάλ, το οποίο υλοποιήθηκε από την Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρία Κρήτης και ήταν μια κοινή δράση της Περιφέρειας Κρήτης, των Δήμων της Π.Ε. Χανίων και του Επιμελητηρίου Χανίων, συνένωσε Αυτοδιοίκηση, Ιδρύματα, Φορείς, Επιχειρήσεις, Παραγωγούς και πολιτιστικά σχήματα.

Σε περισσότερα από 60 περίπτερα οι επισκέπτες του Φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το φυσικό και παραγωγικό πλούτο των Χανίων, τις δράσεις των Δήμων, των Ιδρυμάτων και των φορέων καθώς και τα προϊόντα παραγωγικών επιχειρήσεων της Κρήτης.

Το e-paithros και το JoInOuT συμμετείχαν με δικό τους Ενημερωτικό Περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά το Δίκτυο και τις δράσεις του.


Το έργο με τίτλο «Σύμπραξη Καινοτόμων Δράσεων Τουρισμού Υπαίθρου» και διακριτικό τίτλο: «JoInOuT», υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης "Συνεργατικοί Σχηματισμοί Καινοτομίας/ΣΣΚ» - 2η Πρόσκληση: Επιχειρήσεις» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020» (κωδικός Έργου: ΓΓ2CL-0359457).