Το JoInOuT & το epaithros στις Ημέρες Καινοτομίας – Innodays 2023

innodays

Το JoInOuT & το epaithros στις Ημέρες Καινοτομίας – Innodays 2023

Το JoInOuT  και το Δίκτυο Τουρισμού Υπαίθρου epaithros έδωσαν το παρών στις Ημέρες καινοτομίας “Innodays 2023 – Η Κρήτη της γνώσης και της παραγωγής”, που διοργανώθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την Περιφέρεια Κρήτης, από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στο Ηράκλειο.

Το περίπτερο των epaithros &  JoInOuT συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών καθώς και εκπροσώπων της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, που ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα Δίκτυο Τουρισμού Υπαίθρου καθώς και τα αποτελέσματα του καινοτομικού προγράμματος JoInOuT.

Στην εναρκτήρια ημέρα των InnoDays  ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Σταύρος Αρναουτάκης, επισκέφθηκε το περίπτερο του epaithros & JoINOuT και ενημερώθηκε για τις καινοτόμες δράσεις στον Τουρισμό Υπαίθρου, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον επέδειξαν τόσο ο Υφυπουργός Έρευνας & Ανάπτυξης κος Μάξιμος Σενετάκης, όσο και ο βουλευτής Ηρακλείου κος Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης.  

Επιπλέον, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του τριημέρου το Δίκτυο Τουρισμού Υπαίθρου epaithros & το  JoInOuT παρουσίασαν τα αποτελέσματα της πρωτοποριακής και καινοτόμου πρωτοβουλίας στον κλάδο του Τουρισμού Υπαίθρου και ευρύτερα της επιχειρηματικότητας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση ΕΔΩ.

 


Το έργο με τίτλο «Σύμπραξη Καινοτόμων Δράσεων Τουρισμού Υπαίθρου» και διακριτικό τίτλο: «JoInOuT», υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης «Συνεργατικοί Σχηματισμοί Καινοτομίας/ΣΣΚ» - 2η Πρόσκληση: Επιχειρήσεις» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020» (κωδικός Έργου: ΓΓ2CL-0359457).