Συνάντηση μελών του δικτύου στο Λασίθι

Συνάντηση μελών του δικτύου στο Λασίθι

Συνάντηση μελών του δικτύου στο Λασίθι

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου στο Δημαρχείο Οροπεδίου Λασιθίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκε εκτενώς η συμμετοχή και οι δράσεις των μελών καθώς και η συμβολή του Δήμου στο e-παιθρος, καθώς αποτελεί το Δήμο – πιλότο του δικτύου, αλλά και ο τρόπος που το δίκτυο μπορεί να συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξή του. Εκτός των άλλων, έγινε παρουσίαση της πλατφόρμας και της ιστοσελίδας του δικτύου, ενώ ακολούθησε διάλογος παρουσία του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και των στελεχών του Δήμου Οροπεδίου.


Το έργο με τίτλο «Σύμπραξη Καινοτόμων Δράσεων Τουρισμού Υπαίθρου» και διακριτικό τίτλο: «e-παιθρος», υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης "Συνεργατικοί Σχηματισμοί Καινοτομίας/ΣΣΚ» - 1η Πρόσκληση: Φορέας Αρωγός» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020» (κωδικός Έργου: ΓΓ1CL-0056042).