Διοργάνωση Σεμιναρίου Digital Marketing

Διοργάνωση Σεμιναρίου Digital Marketing

Διοργάνωση Σεμιναρίου Digital Marketing

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου διοργανώθηκε από το e-παιθρος για λογαριασμό των μελών του, σεμινάριο με θέμα το Ψηφιακό Marketing, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του δικτύου.

Εισηγητής ήταν ο κ. Βασίλης Πολύζος o οποίος δραστηριοποιείται στους τομείς της διαφήμισης και του τουρισμού ως Brand Strategist & Digital Marketing Expert. Ανάμεσα στα θέματα που παρουσιάστηκαν στο σεμινάριο, το οποίο ήταν διάρκειας 5 ωρών, ήταν τα βασικά εργαλεία του digital marketing, η αξιοποίηση των μηχανών αναζήτησης SEO/SEM αλλά και η διαμόρφωση στρατηγικής στα social media.


Το έργο με τίτλο «Σύμπραξη Καινοτόμων Δράσεων Τουρισμού Υπαίθρου» και διακριτικό τίτλο: «e-παιθρος», υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης "Συνεργατικοί Σχηματισμοί Καινοτομίας/ΣΣΚ» - 1η Πρόσκληση: Φορέας Αρωγός» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020» (κωδικός Έργου: ΓΓ1CL-0056042).